kojenoizkushenie.com е онлайн магазин собственост на Ледър Темптейшън ЕООД и е специализиран в продажба на дребно на дамски и мъжки кожени якета, чанти, раници, портфейли, ръкавици, колани и бижута.

През годините нашата основна цел е била да имаме специално отношение към всички клиенти, за да можем да отговорим на техните изисквания при избора на определен артикул. По този начин изградихме трайни взаимоотношения с всеки един от тях. Сега при динамичното развиващата се онлайн търговия с цел улеснение при закупуване от клиентите създадохме този онлайн магазин. Така ще можем да отговорим максимално бързо на критериите им и ще предложим най-новите тенденции на пазара.

Тук в нашият онлайн магазин ще намерите разнообразни модели якета и елеци от естествена кожа. Дрехата от естествена кожа се отличава както с мекотата на допира и с удобството за този , който я носи , така и с имиджа , който тя създава.

Заповядайте м/н Кожено Изкушение който се намира в гр. Враца, ул. Иванка Ботева № 7, за да разгледате нещата ни и да кажете какво мислите. Ще се радваме много да поговорим, да обсъдим от какво имате нужда или от какво бихте имали нужда в бъдеще. Заповядайте, очакваме ви! 🙂