Харесали сте и желаете да закупите артикул от нашия магазин? Всички видими цени са обявени на дребно.
Работим изцяло с налични стоки и желания продукт може да Ви бъде изпратен веднага. Ще го получите по куриер в рамките на  1-3 работни дни от датата на поръчката. Работим с „Еконт“. Плащането става чрез наложен платеж. За всяка пратка задължително посочваме опция „преглед“, тъй като считаме, че е важно да видите какво получавате, преди да го заплатите. Моля, използвайте тази опция, тя е създадена именно за Ваша защита и спокойствие.

 

Разходите по транспорта /куриерската услуга/ са за Ваша сметка при поръчки под 100 лв. При покупка на стойност над 100 лв., цената на куриерската услуга до посочен от Вас офис на „Еконт“ е за наша сметка. Ще платите само стойността на поръчания продукт.

Поръчката Ви може да бъде изпратена, по Ваше желание, и до адрес /до дома Ви/. В този случай стойността на куриерската услуга е по-висока.

В редки случаи е възможно желания от Вас продукт да бъде изчерпен в рамките на деня, в който го поръчвате /преди да бъде свален от сайта/, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим, по телефон или имейл.

За самата поръчка, ни напишете вашият телефонен номер или ни пишете на посоченият имейл, както е удобно за Вас. Можете да поръчате и на телефон 0897560265 през работното ни време: от понеделник до петък, от 09 ч. до 17 ч.
Сайтът ни не изисква регистрация. Задължително ще Ви се обадим за потвърждение и евентуално доуточнение на поръчката Ви! Данните Ви /име, имейл и телефон/ никога и по никакъв повод не се предоставят на други фирми и лица.

Съгласно закона за защита на потребителите, имате право да върнете и/или замените закупен артикул в рамките на 14 дни. Продуктът трябва да бъде във вида, в който сте го получили, неупотребяван. Разходите за куриерската услуга по връщането са за Ваша сметка. В такива случаи се свържете с нас по телефон или имейл за да уточним начина на връщане/замяна.

Имаме и фейсбук страница. Там също можете да задавате въпроси и коментирате.
А ако сте доволни и ни харесате или споделите, ще сме Ви много благодарни!